5. januar 2017

Nyt på bogreolen #7: Julegaver 2016

Jeg kan ikke andet end at glæde mig til at åbne en firkantet pakke, jeg får overrakt med mit navn på, fra under juletræet. Det er magisk at åbne pakker, der indeholder nye læseglæder og oplevelser.

Jeg havde ønsket mig Millennium-trilogien af Stieg Larsson, da jeg ikke har bevæget mig ind i denne genre endnu, men har fået at vide, at denne serie skulle være en godt sted at starte. Jeg fik denne flotte udgave af trilogien af mine forældre og min lillebror, og jeg glæder mig meget til at læse dem.

Jeg åbnede en fin pakke, der indeholdte disse to fine bøger. Den ene Thérèse Raquin af Emile Zola, som jeg har overvejet at købe længe. En bog som jeg har haft øje på siden før den blev udgivet er The View from the Cheap Seats af Neil Gaiman. Denne bog er nonfiktion og jeg har haft en lyst til at læse den, siden jeg hørte at den blev udgivet. 

Jeg har haft ønsket mig The Story of Alice af Robert Douglas-Fairhurst i et par år, som også er nonfiktion, og dette var endelig året, hvor jeg til min overraskelse sad med den i mine hænder.

Green Kitchen Rejser af David Frenkiel og Luise Vindahl var en bog jeg ikke forventede at få, da jeg ikke ønskede mig den. Men den blev dog nok alligevel en af de bedste firkantede pakker under træet. Denne bog, som indeholder vegetariske opskrifter, er så fin. Papiret er tykt og lækkert, hvilket gør det til en større fornøjelse at bladre i den, og den indeholder mange fine billeder. Ikke kun til opskrifterne, men billeder af råvarer og fra forskellige steder i verden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar