21. januar 2017

Litterære nytårsfortsæt 2017


Det er et nyt år, og det betyder at der skal laves nogle mål for året. Jeg har sat mig nogle mål at stræbe efter, når jeg læser mig igennem 2017.

60 bøger: Jeg har sat My Reading Challenge Goodreads til 60 bøger. Mit mål for 2016 var 55 bøger, og jeg læste 60, så det tror jeg på, at jeg kan gøre igen.

Afslut Harry PotterJeg vil og skal læse den sidste bog i Harry Potter af J.K. Rowling. Det er den eneste bog i serien, som jeg mangler og læse, og af en eller anden grund har jeg ikke kunne få mig selv til at begynde på den. Men det skal der laves om på.

His Dark Materials: Jeg vil læse His Dark Materials af Philip Pullman, og jeg vil begynde med at genlæse den første, og denne gang på engelsk. Det er mange år siden, at jeg læste Det Gyldne Kompas. Jeg tror ikke det var det rigtige tidspunkt, jeg læste den, da jeg ikke føler, at jeg vurderede den rigtigt.

Mere aktivitet: Jeg vil forsøge at være mere aktiv på bloggen og indenfor bogbloggerfællesskabet. Dette vil jeg gøre ved at lave flere indlæg og planlægge dem bedre, jeg vil prøve at kommentere mere på andres indlæg, og deltage i flere events eller andre sociale arrangementer.

Rory Gilmore Reading Challenge: Her på bloggen har jeg oprettet en side til The Rory Gilmore Reading Challenge. Før 2017 har jeg læst 23 bøger ud af de 353 bøger, der er på listen. I året 2017 vil jeg læse flere bøger fra udfordringen.

Har i nogle læsemål for 2017?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar