20. januar 2017

De 5 bedste bøger i 2016


Et år er gået, og ifølge Goodreads har jeg læst 60 bøger i løbet af år 2016. Den korteste bog jeg læste, var A Marriage of Heaven and Hell af William Blake, og den længste var A Clash of Kings af George R.R. Martin. Jeg har udvalgt 5 bøger, som har gjort mest indtryk på mig i årets løb. Listen er ikke efter prioritering. De fleste af bøgerne er fra samme genre, da jeg ikke har fået læst så meget udenfor den friviligt. Jeg har læst mange gode bøger i året 2016, men dette er mine 5 favoritter.

  • A Court of Mist and Fury af Sarah J. Maas ramte mit hjerte. Jeg havde ventet på den siden året før, da det er efterfølgeren til A Court of Thorns and Roses, som er en genfortælling af Skønheden og udyret. A Court of Mist and Fury var enestående, og overraskede mig flere måder.
  • A Game of Thrones af George R.R. Martin er starten på en rejse, som endelig er begyndt. Verden og historien var fantastisk, og jeg er meget glad for, at jeg er kommet igang med serien.
  • Lady Midnight af Cassandra Clare er den første bog i The Dark Artifices, som er en ny serie af The Shadowhunter Chronicles. Jeg har ventet længe på denne serie, og Cassandra Clare formår at dykke endnu dybere ind i denne verden, da den allerede er bygget op.
  • The Marriage of Heaven and Hell af William Blake overraskede mig, som jeg ikke troede lyrik kunne. Den var noget helt andet, end jeg havde forventet. Det er som titlen indikere et ægteskab mellem himmel og helvede, og hvordan de balancere hinanden, hvilket jeg finder meget fascinerende.
  • The Night Circus af Erin Morgenstern er magisk. Både handling og beskrivelser er fantastisk og smuk, og jeg forstår ikke at det tog mig så lang tid at læse den.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar