16. november 2016

Nyt på bogreolen #5: Oktober 2016

Jeg har købt en del bøger i oktober, 13 bøger. Jeg gik nok lidt amok. Jeg købte lidt af hvert, både fritidsbøger og bøger til studiet. Jeg har købt en masse spændende bøger, som jeg glæder mig til at læse. 

Jeg købte to bøger af Stephen King. Under the Dome og The Shining. Jeg har ikke læst noget af Stephen King før, men jeg tænkte, at det var på tide at stifte bekendtskab med hans forfatterskab. Jeg har længe ville læse disse to bøger og har kun hørt godt om ham, så jeg glæder mig meget til at læse dem.

Jeg købte den første bog i serien om Bridget Jones af Helen Fielding sidste måned, men valgte at anskaffe mig resten af serien, så jeg bare kan læse dem. Jeg har set alle filmatiseringerne, og jeg glæder mig til at grine til Helen Fieldings ord, når jeg går igang med bøgerne.

Neil Gaiman er en forfatter jeg synes rigtig godt om på trods af, at jeg ikke har læst så mange af han bøger endnu. Jeg købte derfor Neverwhere og Smoke and Mirrors, og tilføjede to bøger mere til min lille voksende samling af Neil Gaimans bøger.

Jeg købte Dubliners af James Joyce, da jeg skulle på studietur til Dublin, og det var derfor oplagt at købe den og tage den med mig. Jeg kan rigtig godt lide James Joyces skrivestil, så jeg glæder mig til at læse mere af ham.
Candide af Voltaire købte jeg, da jeg skal læse den i forbindelse med studiet.

Jeg købte to bøger af William Blake. Jeg kunne ikke vælge, hvilken en jeg ville læse i forbindelse med studiet, så jeg købte både The Marriage of Heaven and Hell og Songs of Innocence and of Experience. Et Dukkehjem af Henrik Ibsen og The Flowers of Evil af Charles Baudelaire købte jeg også i forbindelse med studiet.

Ulysses af James Joyce er en en klassiker, som mange vil igennem, men mange opgiver undervejs. Jeg vil forsøge at læse den. Mit mål er at læse til sidste side, vende den og bagefter kunne sige, at jeg har læst den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar