10. oktober 2016

Nyt på bogreolen #4: September 2016

Jeg har købt lidt forskellige bøger i løbet af september. Spontane bogkøb, samt planlagte og længe ventede bogkøb.
Min veninde og jeg stødte tilfældigvis på et antikvariat, da vi gik gennem Strøget. Vi havde faktisk ikke tid til at gå på bogjagt og bogkøb, men vi endte alligevel med at bruge alt for længe på at kigge på fine og gamle udgaver af diverse bøger inden for de forskellige genre.
Jeg endte med at komme hjem med en engelsk udgave af Bridget Jones' diary af Helen Fielding, som jeg ved vil blive en fornøjelse at læse. Jeg fik også et fint lille eksemplar af Paulo Coelhos Alkymisten, som jeg længe har ville læse, og David Copperfield af Charles Dickens skulle også med hjem. En lidt anderledes bog fik jeg også tilføjet min lille samling af faktion, Scotland: A New History af Michael Lynch. 

Som jeg jo godt kan lide at eje alle bøgerne i en serie, også selvom jeg ikke har læst nogen af dem, købte jeg første og anden bog i serien Study af Maria V. Snyder, hvilket er Magic Study og Fire Study. Det er dog synd, at de har ændret forsiden på anden bog, så den ikke passer med de to andre i trilogien.

Empire of Storms er femte bog i serien Throne of Glass af Sarah J. Maas. Denne bog blev udgivet i september, så jeg så meget frem til at få fat på den, da jeg havde ventet i et år siden forrige udgivelse. 

Jeg fik endeligt købt de tre bøger trilogien The Lord of the Rings af J.R.R. Tolkien, og jeg fik også A Readers Companion med i købet af denne smukke udgave af bøgerne. Jeg har ikke længere tal på hvor mange, der har fortalt mig, at jeg skal læse bøgerne, og jeg har nu heller ingen undskyldning for ikke at få det gjort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar