9. september 2016

Nyt på bogreolen #3: August

Jeg købte lidt forskellige bøger i august. I stakken af bøger, som jeg har købt, kan man finde fortsættelser til serier, klassikere og bøger til studiet.

Gulliver's Travels af Jonathan Swift og The Scarlet Letter af Nathaniel Hawthorne er to klassikere, som jeg købte i forbindelse med studiet. Jeg købte dem til et fag, hvor vi vælger ti værker fra en periode, og dette semester er det 1700- og 1800-tallet. Jeg har virkelig gerne ville læse The Scarlet Letter, og dette var muligheden for at få købt og læst bogen. Den handler om utroskab, hvilket resulterer i fødslen af et uægte barn, og Hester Prynne må stå overfor offentlig ydmygelse og udstødelse 
Jeg troede ikke, at jeg nogensinde ville læse Gulliver's Travels, men faget blev hurtigt muligheden for det, da jeg så den på listen over de mange bøger at vælge imellem. Efter et skibsvrag befinder Lemuel Gulliver sig pludselig på Lilliput, en ø befolket af meget små mennesker.

The Heart of Betrayal og The Beauty of Darkness af Mary E. Pearson er anden og tredje bog i The Remnant Chronicles. Jeg har læst første bog, The Kiss of Deception, der handler om en prinsesse som skal giftes væk til en prins, men hun flygter da hun ikke vil være i et arrangeret ægteskab. En snigmorder sendes ud for at dræbe hende, og prinsen tager ud for at finde hende. Bogen er skrevet fra de tre karakterers synspunkt, men læseren ved ikke hvem, der er prinsen, og hvem der er snigmorderen. The Beauty of Darkness blev udgivet i august, og derfor var det oplagt af købe dem begge, da den udkom.

The Hero of Ages og The Well of Ascension af Brandon Sanderson er anden og tredje bog i Mistborn-trilogien, hvilket er en fantasy-serie, som jeg kun har hørt godt om. Brandon Sanderson skulle skrive fantastisk, så jeg glæder mig meget til at fordybe mig i den utrolige verden, og jeg er sikker på, at jeg ikke bliver skuffet.

Jeg er en af de få, der ikke har læst Narnia, men jeg har haft lysten til det længe. Jeg tog mig nu endelig sammen til at købe The Complete Chronicles of Narnia af C.S. Lewis, og jeg er helt vild med den udgave, jeg har købt, hvor de fine illustrationer pryder siderne.
Poetikken af Aristoteles er en bog, som jeg har købt til et fag i forbindelse med mit studie, hvor jeg skal have om litteraturteori.

Jeg ser meget frem til at skulle læse Poison Study af Maria V. Snyder, da jeg har hørt meget godt om denne bog og om forfatterens andre bøger. Poison Study er den første bog i en fantasy-trilogi, hvor en pige skal henrettes, men hun får valget at blive mundskænk, hvilket også kan resultere i hendes død.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar