2. juli 2016

Nyt på bogreolen #1: Juni 2016

Mine bogreoler prydes nu af ti nye bøger, som jeg i juni har tilføjet til min kollektion.

Jeg ejer allerede en udgave af Throne of Glass af Sarah J. Maas, men det er en anden udgave end alle de andre bøger, jeg ejer af serien. Derfor købte jeg endelig den udgave, er matcher de andre. Omsider fik jeg også købt Scarlet, hvilket er anden bog i The Lunar Chronlicles af Marissa Meyer. Jeg har længe ville læse den, men jeg har ikke fået købt den før nu.

Amy and Roger's Epic Detour af Morgan Matson lyder som den perfekte sommerbog, og det var derfor oplagt at jeg skulle læse den i sommerferien.
Jeg skulle i biografen og se filmatiseringen af Me Before You, der er skrevet af Jojo Moyes. Jeg blev selvfølgelig lige nødt til at læse den først, og samtidig tilføje den til samlingen. Jeg har derfor allerede læst og anmeldt den. Min anmeldelse af Me Before you kan læses her.

Jeg har hørt meget godt om Red Rising af Pierce Brown. Jeg ved dog ikke så meget om den. Jeg ved at det er science fiction, hvilket jeg sjældent læser. Alligevel har jeg planer om at læse denne. Måske er det en fordel for mig at udforske dette univers uden nogen forhåndsviden.

De sidste fem bøger er et box-set, der indeholder serien Percy Jackson and the Olympians. Jeg har kun hørt godt om denne serie. De fleste har læst disse bøger eller er på det seneste begyndt. Jeg skynder mig derfor at hoppe med på bølgen, før den har passeret, og læse bøgerne.Ingen kommentarer:

Send en kommentar