30. juni 2016

Sommerlæsning 2016
Nu er første år på universitetet ovre, og jeg har klaret mig igennem 2 semestre. Jeg har nu endelig fået sommerferie og dermed friheden til at slappe af og læse lige de bøger, som jeg har lyst til. Jeg kan ikke vente med at udforske nye verdener og karakterer ved hjælp af ordets magt. Nye favoritter skal opdages og læsestunderne nydes.

Jeg har nu fundet frem til en del bøger, som jeg vil forsøge at læse i løbet af sommerferien.
Jeg er dog ikke helt sikker på, hvor meget tid jeg får i løbet af juli til at fordybe mig i de forskellige verdener, da jeg har travlt i min egen. Jeg skal arbejde en del, og jeg skal rejse mere end én gang. Men der er heldigvis også august, som nok vil blive blive dedikeret til at udforske fantastiske verdener.
Denne bogstak består af relativt færre bøger end det antal, jeg startede ud med. Det var en urealistisk stak af bøger, som jeg nu har forsøgt at gøre mere realistisk. Det bliver spændende at se, om jeg holder mig til disse udvalgte bøger, eller om jeg finder nogle andre, som jeg hellere vil læse i ferien.


Mine udvalgte bøger til sommerferien:

  • Pride and Prejusdice and Zombies af Jane Austen og Seth Grahame-Smith - Pride and Prejudice er min absolutte yndlingsbog, og det bliver derfor til et selvfølge at læse denne. Det var dog først, da jeg opdagede, at den blev filmatiseret, at jeg besluttede mig for at læse den.
  • Voyager af Diana Gabaldon - Den tredje bog i Outlander. Sidste sommer læste jeg anden bog, efter at have set første sæson af tv-serien, så det virker kun rigtigt at læse den tredje sommeren efter at have set anden sæson.
  • A Court of Mist and Fury af Sarah J. Maas - Anden bog i A Court of Thorns and Roses. Den første bog er en fantasy-genfortælling af Skønheden og udyret.
  • A Clash of Kings af George R.R. Martin - Anden bog i A Song of Ice and Fire, en fantastisk fantasy-fortælling. Jeg er på nuværende tidspunkt igang med at læse bogen, og jeg er omkring halvvejs.
  • Amy and Roger's Epic Detour af Morgan Matson - En road trip gennem USA i sommerferien, en perfekt sommerbog. Matson har skrevet mange gode sommerbøger, og jeg tror ikke denne er en udtagelse.
  • Gone With the Wind af Margeret Mitchell - En klassiker, som jeg ikke længere kan vente med at læse.
  • Percy Jackson and the Olympians af Rick Riordan - Som den eneste, der ikke har læst disse bøger, får jeg konstant at vide, at jeg skal gøre det. Så nu læser jeg dem. 
  • Harry Potter and the Deathly Hallows af J.K. Rowling - Den syvende bog i Harry Potter, som jeg stadig mangler at læse. Nok som den eneste.
  • The Final Empire af Brandon Sanderson - Første bog i Mistborn-trilogien, en fantasy-fortælling, som jeg kun har hørt godt om.Ingen kommentarer:

Send en kommentar