22. juni 2016

"A Work In Progress" af Connor Franta

"A Work in Progress" af Connor Franta, udgivet af Atria/Keyword Press 2015. 5/5 stjerner.

I denne memoir deler Connor Franta sit liv bag kameraet. Connor Franta fortæller om det, han har lært indtil videre. Han fortæller om sin opvækst, sit valg om at forfølge sin kreative passion, og om hvordan dette har gjort ham til den han er.

"At night, I'd lie in bed, contemplating the enticing temptation of a YouTube career. Why not let it happen?" 

Jeg har set Connor Frantas videoer i lang tid, og jeg har altid godt kunne liden ham. Jeg har set ham udvikle sig gennem YouTube og andre sociale medier. Det var derfor et selvfølge, at jeg skulle læse hans bog. Bogen har et simpelt og flot design, som passer så godt til ham, og den har desuden vundet en goodreads choice Award 2015 for bedste memoir. Jeg så derfor meget frem til læse bogen og lærer mere om ham, som person, og hans historie.

"Big leaps take time. You don't just wake up one day, have a huge life-altering epiphany, and immediately jump."

Connor har været igennem så meget, og jeg blev rørt flere gange af bestemte passager. Hans inspirerende ord fik mig til at tænke og reflektere over mit eget liv, da jeg kunne relatere til meget i denne memoir. Jeg kunne virkelig godt lide aspektet af seksualitet, hvilket Connor Franta kæmpede med som teenager. Jeg kan ikke huske nogensinde at have læst om dette emne på den måde før, og det var derfor utroligt interessant at hører om fra en person, der har kæmpet med det i så lang tid. Kampen og beskrivelsen af den rørte mig virkelig.

“I refuse to live a life of regret. I refuse to hope things will get better in the future when I have complete control over making them the best possible right here and now. We have one life-and none of us knows how long our life will be or what will becomme of it. The possibilities are truly infinite.”

I sammenhæng med teksten var der billeder og breve fra Connor Frantas liv. Jeg var meget imponeret over designet og billederne i kombination med teksten. "A Work In Progress" inspirerede mig meget. Jeg kunne mærke Connor Franta bag hvert ord, som han læste op fra sin bog, hvilket var en fornøjelse.Ingen kommentarer:

Send en kommentar