26. maj 2016

Min første lydbog


Jeg kan endelig sige, at jeg har lyttet til en lydbog. Det tog sig dog også sin tid at nå til dette punkt. Jeg læste "A Work In Progress" af Connor Franta, og den var omhyggeligt udvalgt. Jeg valgte en lydbog på engelsk, da jeg ikke kan lide oplæsningsmåden på dansk ved de lydbøger, jeg har forsøgt mig med. Det var også vigtigt for mig, at det skulle være en bog oplæst af forfatteren til bogen. De krav, jeg havde, mødte Connor Franta med sin bog. Den er på engelsk, og han læser den selv op. Det hjalp også, at bogen ikke var så langt, når det nu var den første lydbog, jeg for alvor kastede mig ud i.

Jeg kan rigtig godt lide Connor Frantas YouTube-videoer, og jeg følger ham på diverse sociale medier. Det var derfor oplagt at lytte til hans bog, da jeg ønskede nærmere indsigt i, hvem han er og hans historie. Min oplevelse med denne lydbog var meget positiv, og den har gjort mig mere åben overfor ideen om at lytte til flere lydbøger i fremtiden.
Jeg er generelt glad for, at man kan lave andet, når man lytter til en lydbog. Blandt andet arbejdede jeg samtidig med, at jeg lyttede til Connor Frantas inspirerende ord.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar