23. april 2016

Read-A-Thon: Mit læsedøgn #1

Kl. 14.00 - Startskuddet har lydt, og læsedøgnet er nu officielt gået i gang. Mennesker over hele verden har gjort klar og er nu ved at åbne den første bog og forsvinde ind i en anden verden.
Den første bog på min læseliste er "Døden i Venedig" af Thomas Mann, som var en bog jeg læser til mit studie.

Kl. 16.20 - Jeg er lidt over halvvejs med min første bog. Jeg må dog indrømme, at jeg har en smule svært ved at koncentrere mig om den. Mine tanker har fløjet lidt rundt. Jeg har derfor valgt nu at holde en lille pause.

Kl. 18.20 - Jeg har omsider fået vendt den sidste side af "Døden i Venedig". Jeg havde til tider svært ved at koncentrere mig om denne bog. Selvom jeg synes at den var god, fangede den mig nok bare ikke nok, og den var derfor en smule svær at komme igennem.

Kl. 20.00 - Jeg har nu fået noget mad og slappet lidt af, og nu sidder jeg igen i min lænestol klar med den næste bog. Den næste bog i min lille stak er "The Dark Room" af Rachel Seifert. Jeg har ikke tænk mig at læse hele bogen, men den anden af de tre historier, hvilket er "Lore". Jeg har hørt fra andre, at den skulle være rigtig god, så jeg ser frem til at gå igang med den.

Kl. 22.15 - Jeg er nu halvvejs gennem "Lore", og jeg tager en lille pause fra læsningen. Vandet koger til te, og jeg hygger mig lidt online i mellemtiden.

Kl. 01.00 - Så blev den sidste side af "Lore" vendt. En meget interessant historie. Historisk fiktion om Anden Verdenskrig, men med et andet perspektiv end jeg er vandt til at læse fra.
Det var lidt svært at holde mig vågen i løbet af de sidste par sider, men jeg gjorde det. Jeg vil nu gå i seng og samle noget energi, så jeg kan genoptage læsningen i morgen tidlig. Godnat til alle læserne derude, I må sove godt.

Kl. 09.23 - Jeg er stået op og har spist morgenmad. Jeg sidder igen klar i min lænestol med den næste bog i stakken, som  er  "The Complete Works of William Shakespeare", hvor jeg har tænkt mig at læse "Sonnets". Jeg har længe gerne ville gå igang med "The Sonnets", og nu sker det.

Kl. 12.52 - Jeg har nettop afsluttet "Sonnets" af William Shakespeare, hvor smukke ord prydede siderne.
Jeg har besluttet, at jeg ikke vil fortsætte med min læseliste og gemmer den sidste bog til et andet tidspunkt. Derfor vil jeg nu bruge den sidste time på at læse noget af "The Sandman Omnibus: Vol. I" af Neil Gaiman.

Kl. 14.02 - så er læsedøgnet ovre, og jeg nåede lige at få 73 sider med fra "The Sandman".
Det var en fornøjelse at deltage i Dewey's Read-a-Thon og dele læsningen, og glæden ved det, med folk fra hele verden.


Jeg læste følgende:

  • "Døden i Venedig" af Thomas Mann (95 sider)
  • "Lore" i "The Dark Room" af Rachel Seifert (152 sider).
  • "Sonnets" af William Shakespeare (19 sider).
  • 73 sider af "The Sandman Omnibus: vol. I" af Neil Gaiman.Ingen kommentarer:

Send en kommentar