28. april 2016

25 Bookish Facts About Me

Dette tag har jeg set en del på BookTube og forskellige bog-blogs. Det er en god og sjov måde at få nogle lidt anderledes informationer om andre læsere. Jeg synes selv det er rigtig hyggeligt at se og læse andres. Jeg fik derfor også selv lyst til at lave et indlæg omkring dette. Jeg har nu fundet 25 facts frem om mig selv, og kan dele dem her på bloggen.

 1. Jeg foretrækker udseendet af hardbacks, men følelsen af paperbacks.
 2. Jeg går tit efter mavefornemmelse når jeg skal vælge mellem paperbacks og hardbacks.
 3. Jeg er ikke en hurtiglæser. Det tager mig tit længere tid at læse end bog i forhold til mange andre, jeg kender.
 4. Jeg vil hellere bruge en fredag aften med en god bog, end at tage i byen og feste natten lang.
 5. Jeg elsker duften af bøger. Duften af blæk og papir er en perfekt kombination.
 6. Jeg har utroligt svært ved at høre musik, mens jeg læser. Det distraherer mig for meget. Når jeg læser, skal der helst være ro.
 7. Jeg foretrækker at eje mine bøger i forhold til at låne dem. Jeg samler på bøger, og smukke udgaver af slagsen. Jeg håber på, at de en dag kan stå på mit eget lille hjemmebibliotek.
 8. Jeg køber næsten alle mine bøger online. Det er billigere, og der er et større udvalg af bøger og udgaver.
 9. Jeg låner normalt ikke bøger ud til andre, medmindre jeg kender dem godt. Jeg skal vide, at de behandler dem ordenligt.
 10. Æselører er en synd. Jeg kan ikke få mig selv til at lave et æseløre i en bog... længere. Jeg lavede æselører i bøger, da jeg var mindre.
 11. Jeg foretrækker at læse én bog ad gangen. Jeg har dog måtte lære at affinde mig med at læse flere ad gangen, efter jeg startede på universitetet.
 12. Jeg har endnu at lyttet til en lydbog.
 13. Jeg opdaterer og tjekker goodreads regelmæssigt.
 14. Min foretrukkende drik, når jeg sidder med en god bog, er te.
 15. Jeg læser de fleste genre.
 16. Som opfølger på ovenstående. Jeg læser ikke krimi. Jeg har ikke følt mig draget til den genre, den siger mig bare ikke noget. Jeg vil dog gerne prøve mig med den på et tidspunkt, men jeg venter stadig på lysten til det, da det ellers vil blive en negativ oplevelse.
 17. Jeg var ikke en god læser som barn. De bøger jeg var interesseret i, forstod jeg ikke rigtigt, når jeg læste dem. Min mor læste derfor op for mig længe, da lysten til at gøre det selv ikke var stor.
 18. Jeg er ikke vokset op med at læse de typiske børnebøger. Jeg læste ikke Harry Potter, Narnia, Peter Plys og den slags bøger.
 19. Jeg har næsten ikke mere plads på mine bogreoler, og jeg føler ikke, at jeg har plads til flere på mit værelse.
 20. Jeg er helt vild med tanken om bogfotografi. Jeg er rigtig glad for bookstagram, og der er intet bedre end en bogblog med flotte billeder. Jeg tager dog ikke selv så mange billeder af bøger, som jeg kunne håbe på.
 21. Jeg har forgæves forsøgt at få min lillebror til at læse bøger. Det kunne være så dejligt at kunne dele denne interesse med ham. Men jeg må nok affinde mig med, at det nok ikke kommer til at ske.
 22. Jeg kan ikke sidde stille i lang tid, mens jeg læser. Jeg skifter (åbenbart) tit stilling, mens jeg læser. Min kæreste siger, at jeg tit sidder på en ny måde, når han kigger over på mig.
 23. Jeg har altid en bog med mig.
 24. Det var ikke min plan at begynde på "A Song of Ice and Fire", men så kunne jeg dog ikke lade være i sidste ende. Jeg havde det lidt på samme måde med "Harry Potter", men det ændrede sig heldigvis.
 25. Når jeg først er gået i gang med at læse en bog, skal den læses til ende. Selvom den er dårlig, har jeg et behov for at læse helt til sidste side.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar