23. februar 2016

Jekyll & Hyde - The Musical

Søndag var jeg så inde og se Jekyll & Hyde på Det Ny Teater. Jekyll & Hyde er en fortælling om kampen mellem det gode og det onde. Scenografien og kostumerne er storslåede. Spændetrøjer, smukke kjoler og høje hatte. Det er gennemtænkt ned til mindste detalje. Stemningen er dyster hele vejen igennem, men der ses dog også smukke scener, hvor salen oplyses af glødepærer.
De har overgået sig selv med denne forestilling. Udover den flotte og simple scenografi, har man gået et skridt videre og bragt de første rækker af publikum op på scenen.
Thomas Ambt Kofod spiller rollen som Dr Jekyll og Mr Hyde, og han gør det utroligt godt. Han forstår virkelig at adskille de to karakterer fra hinanden, og jeg blev gentagende gange forbløffet over det fantastiske skuespil. Scenen, der gjorde mest indtryk på mig, var "Konfrontationen", hvor Thomas Ambt Kofod står alene på scenen. Scenen er så enkel, og skuespillet så fantastisk, at man ikke kan undgå at blive grebet.

Jeg har læst Dr Jekyll and Mr Hyde af Robert Louis Stevenson, som musicalen er baseret på, og jeg syntes rigtig godt om den. Jeg havde derfor en forestilling om, hvordan musicalen ville udfolde sig, men det var fuldkommen anderledes og samtidig meget bedre, end jeg kunne have håbet på.
Jeg havde høje forventninger til forstillingen, og jeg vidste, at de ville blive opfyldt, men det overraskede mig dog, at Jekyll & Hyde langt overgik mine forventninger. Det hele spillede så godt sammen. Jeg kan uden tvivl anbefale andre at tage ind og se den. Forestillingen spiller til og med den 17. april 2016.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar